Sokak köpeğine çarptığınızda sigortanız masrafları ödüyor!

Sokak köpeğine çarptığınızda sigortanız masrafları ödüyor!

Paylaş / Yazdır :


Arkadaşlar merhaba,

Size, sokak hayvanlarına verilen değerle ilgili başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum, bilgilendirici de olacağına inanıyorum.

Evimin karşısında bir taksi durağı var ve sürekli taksi durağının önünde yaşayan duraktaki taksicilerin baktığı Yalaka isimli sokak köpeği orayı mesken edinmiş durumda. Yaklaşık olarak 1 ay önce kendi köpeğimi dolaştırmaya çıkarmıştım. Durağa yaklaşırken bizim Yalaka’ya yerde yatarken hızla bir taksi çarptı ve altına alıp ayağını ezdi. Biz koşana kadar taksici inip köpeğe bakacağı yerde arabasına baktı hasar var mı diye ve köpeği umursamadan uzaklaşıp gitti. Köpek acılar içinde kıvranırken ben hemen müdahale edip Yalaka’yı yakalamaya çalıştım ama ne mümkün. Yaklaşık 2 kilometre peşinden koştum ama sonuç alamayınca veterinere haber verdim. O gün bizim Yalaka’yı yakalamak kısmet olmadı maalesef.

Çeşitli günlerde tekrar tekrar denedik ama öyle korkmuştu ki her seferinde elimizden kaçtı. Daha sonra sağ olsun Maltepe Belediyesi gelip gidip aradı ve nihayet bulup gerekli tedaviyi ayakta yaptı. Kendilerine de sevgilerimi iletiyorum. Kırığı yokmuş çok şükür…

Ancak burada tabi ki esas konumuz yaşanan kazanın ardından taksicinin gösterdiği hatalı tutum. Böyle bir durumda herhangi bir hayvana çarptığınız zaman trafik sigortanız hayvanın bütün tedavi masraflarını ödüyor, aklınızda olsun.

Konuyla alakalı olarak sürücülerin bilgisi olsa bırakıp gideceklerini sanmıyorum. Bu nedenle paylaşmak istedim, sizlerde poliçelerinizi kontrol ederseniz muhtemelen bulacaksınız. Daha detaylı bilgileri ise sigortacınızdan ya da müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

Lütfen araç kullanırken daha dikkatli olalım ve bir kaza başımıza gelirse yaralı canları bırakıp gitmeyelim.

Teşekkürler, selamlar.

Erol

Paylaş / Yazdır :



Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/petyurdu/domains/petyurdu.org/public_html/wp-content/themes/petclub/fw/core/core.socials.php on line 119

Yorum yazın



E-posta adresiniz kimseyle paylaşılmayacatır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Telefon: +90 532 547 5472 Whatsapp
Faks: -
Muğla
İstanbul
Araç çubuğuna atla